Zoeken

WELKOM BIJ DE HONDÓN VALLEI MAKELAAR

De Hondón Vallei Makelaar is een makelaarskantoor dat zich speciaal richt op de aan en verkoop van woningen, even als op de verhuur in de Hondón Vallei. Deze loopt vanaf Aspe naar Murcia, met daar tussen in, vele leuke en gezellige dorpen zoals Hondón de las Nieves en Hondón de los Frailes.

Steeds meer mensen trekken vanuit de Costas naar het binnenland van Spanje omdat hier de prijzen van de huizen nog betaalbaar zijn en men zeker kan genieten van het echte Spaanse leven. En wie wil er nou niet een rustieke finca voor een betaalbare prijs? Wij werken nauw samen met plaatselijke Spaanse makelaars, hetgeen de prijs zeker ten goede komt.

Verder nog enkele kanttekeningen. Wat dacht u van het levensonderhoud in de vallei en het gemoedelijke in de omgang met de locale Spaanse bevolking? Het milde klimaat waar het goed toeven is tussen de druivengaarden en waar je bij de plaatselijke bodega een flesje wijn nog kunt kopen voor slechts € 0,95. Kortom, een plek waar u zeker uw ontspanning en rust zult vinden.

Grote steden als Alicante en Elche zijn in de auto in een half uur te bereiken en ook het strand en de luchthaven van El Altet (Alicante) liggen op een afstand van een half uur rijden. Wat staat u nu nog in de weg? Indien u nog vragen heeft, bel ons dan op het onderstaand nummer of mail u ons op het onderstaand e-mailadres. Wij zullen alle aanvragen met zorg behandelen en begeleiden.

Te Koop

Deze Bungalow is op loop afstand van het centrum van Hondon de las Nieves is voorzien van Airconditioning door het gehele huis regelbaar in de salon en is voor zien van een nieuwe pallet kachel en heeft een ingebouwde garage

3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw

Nieuwbouw villa € 169.950,00

Nieuwbouw villa

€ 169.950,00

Huiskamer 42.25 m2 Hall 12.08 m2 Slaapkamers 1: 21.45 m2 Slaapkame2 2 14.85 m2 Slaapkamer 3 12.32 m2 Badkamer 1: 7.92 m2 Badkamer 2 7.92 m2 terras 17.42 m2 Bebouwd: 110m2 Perceel: 400m2 Privézwembad 8 x 4 Garage: Keuken Afstand tot strand: 40 Km. Afstand tot luchthaven: 35 Km. Afstand tot voorzieningen: 3 Km. Afstand […]

Nieuwbouw object Informeer naar prijs

Nieuwbouw object

Informeer naar prijs

Voorbeeld nieuwbouw object

3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw

Nieuwbouw is door ons vrij snel te realiseren zowel van uw eigen ontwerp als van onze architecten.

Nieuw

Wij zoeken Finca’s met zwembad zowel te huur als te koop.

Translate »