Zoeken

WELKOM BIJ DE HONDÓN VALLEI MAKELAAR

De Hondón Vallei Makelaar is een makelaarskantoor dat zich speciaal richt op de aan en verkoop van woningen, even als op de verhuur in de Hondón Vallei. Deze loopt vanaf Aspe naar Murcia, met daar tussen in, vele leuke en gezellige dorpen zoals Hondón de las Nieves en Hondón de los Frailes.

Steeds meer mensen trekken vanuit de Costas naar het binnenland van Spanje omdat hier de prijzen van de huizen nog betaalbaar zijn en men zeker kan genieten van het echte Spaanse leven. En wie wil er nou niet een rustieke finca voor een betaalbare prijs? Wij werken nauw samen met plaatselijke Spaanse makelaars, hetgeen de prijs zeker ten goede komt.

Verder nog enkele kanttekeningen. Wat dacht u van het levensonderhoud in de vallei en het gemoedelijke in de omgang met de locale Spaanse bevolking? Het milde klimaat waar het goed toeven is tussen de druivengaarden en waar je bij de plaatselijke bodega een flesje wijn nog kunt kopen voor slechts € 0,95. Kortom, een plek waar u zeker uw ontspanning en rust zult vinden.

Grote steden als Alicante en Elche zijn in de auto in een half uur te bereiken en ook het strand en de luchthaven van El Altet (Alicante) liggen op een afstand van een half uur rijden. Wat staat u nu nog in de weg? Indien u nog vragen heeft, bel ons dan op het onderstaand nummer of mail u ons op het onderstaand e-mailadres. Wij zullen alle aanvragen met zorg behandelen en begeleiden.

Te Koop

Deze bungalow is te koop voor 175000.00 euro

3 slaapk. 2 badk.

Finca in La Romana € 450.000,00

Finca in La Romana

€ 450.000,00
500 m² 6 slaapk. 2 badk.

Deze woning is gelegen in Hondonde las Nieuves in de urbanisatie La Montenosa het huis heeft 5 slaapkamers, 2 grote, 4 badkamers, keuken, zwembad, tuin, en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is van binnen gerenoveerd. In de prijs is inbegrepen het bouwen van een garage.

5 slaapk. 4 badk.

Nieuwbouw

Villa Pompeya de bouw tijd is ongeveer 5 maanden

3 slaapk. 2 badk.

Grondstuk La Romana Informeer naar prijs

Grondstuk La Romana

Informeer naar prijs

Te koop grond om te bouwen Carretera de la Romana 13900 m2

Te koop perceel van ruim 12000 m2 oppervlakte Geweldig panoramisch en spectaculair landschap met 7 olijfbomen het perceel is aan twee kanten met een weg bereikbaar de dichtstbijzijnde huizen bevinden zich op een afstand van 200 tot 300 meter wettelijke toestemming om te bouwen gegarandeerd   Omringt tussen de bergen ligt dit mooie stuk grond […]

Nieuwbouw

Nieuwbouw is door ons vrij snel te realiseren zowel van uw eigen ontwerp als van onze architecten.

Nieuw

Wij zoeken Finca’s met zwembad zowel te huur als te koop.

Translate »